Cadet 3 68-50 Vic

Cadet 3 68-50 Vic

Victoria dels nostres en partit amb poca intensitat i falta de concentració.

 

Ens visitava el Vic, ultim classificat i amb 0 victories, equip contra al qual era evident que vindria amb ganes tot i la mala dinámica a la que malauradament es troben. Era un partit que si no sortiem concentrats i amb les idees molt clares sens faria molt complicat i aixi va ser, el Vic iniciava el partit amb moltes mes ganes que els nostres i això donar a veure mal pronostic de partit.

 

Tota la primera part els nostres no jugaven a cap ordre ofensiu i molt menys havia la concentracio fundamental en defensa, els visitants es trobaven comodes i amb nivel d’anotació prou alt, els nostres no estaven vivint el partit que volien i s’estaven endinssant en un forat profunt, els visitants jugaven el partit que volien mentres els nostres veien pasar el temps i no veien la sortida. Un horrorosa primera part feia que sent molt superiors a ells no ho estiguessim demostrant marxant al vestuari amb +8 al marcador que mantenía encara al Vic dins del partit.

 

Erem consients de la falta d’actitud i la falta de ganes que haviem tingut durant els primers 20 minuts de partit, haviem de capgirar aquesta dinámica com fos però no podiem seguir així. Per una vegada mes els nostres seguient comenten erros defensius i no eran capaços de jugar un joc ofensiu fluït. El Vic seguía tenint el partit que volia i no es veía mai fora del partit, no va ser fins el ultim periode que els nostres van treure l’orgull, les ganes i l’actitud va cambiar obrint la primera gran escletja del partit, els nostres per fi defensaven amb molta intensitat i el joc ofensiu era fluît i atractiu, van jugar uns bons 6 minuts que deixava el resultat final en un +18.

 

Proper cap de semana visitem la difícil pista del Maresme on esta clar que encaran els partits d’questa manera no tenim cap opció. Ens queda una setmana per devant per treballar be i arribar amb garanties a disputar el partit.

 

Seguim treballant!!

 

FORÇA UBSA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.