PRESENTACIÓ dels equips UBSA i FESTA DE NADAL

PRESENTACIÓ dels equips UBSA i FESTA DE NADAL

El dissabte 14 de desembre celebrem la tradicional PRESENTACIÓ dels equips UBSA i la festa de Nadal. Durant el dia hi haurà diverses activitats organitzades a càrrec del Sènior B.

✅ Concurs de Tir
Aquest any el concurs de tir es farà al Polidor a les 16,00 h, abans del partit entre el nostre equip de lliga EBA (Sènior A) i el CBT (Club Bàsquet Tarragona) -18,00 h-.

Durant aquest partit gaudireu de les actuacions dels nostres petits campions de l’escola de bàsquet UBSA!

Per participar s’ha de pagar 1 euro que dóna dret a la participació en el concurs i a la Cistella de Nadal que es sortejarà durant el sopar.

En aquest link teniu tota la informació necessària per poder apuntar-vos al concurs, us animem a tots a participar… jugadors i famílies! 😉

Us animen també a col·laborar en la Campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, per als infants vulnerables de Sant Adrià de Besòs organitzat amb la creu roja.

✅ Sopar i Bingo
Un cop acabi la presentació començarà el tradicional sopar i bingo de Nadal.

Per al sopar hi ha dues opcions, portar-ho de casa o bé demanar-ho al bar UBSA que estarà obert durant tot el dia i fins a final de festa.

En el bar hi haurà entrepans freds i calents, l’únic que us demanem és que ens feu arribar des de cada equip (delegats) un número aproximat de la gent que hi vindrà i d’aquells que optaran per l’opció de sopar en el nostre bar.

Ús animem a tots a participar i a fer del dia de la presentació una autèntica festa de club. Nosaltres ús esperarem amb els braços oberts, no hi falteu!!! 🎉🎅🏼

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.