Sharp Mini Vermell 74-67 Badalonès

Sharp Mini Vermell 74-67 Badalonès

Després de dues jornades seguides jugant lluny del Sant Gabriel tornàvem a jugar a la nostra pista i davant ens trobàvem un equip molt lluitador i que ens exigiria estar concentrats des del primer minut fins a l’últim si volíem treure profit del partit.

 

Tot i que durant el partit vam anar veient detalls on compartíem la pilota (amb situacions molt bones per part de tot l’equip), bons moments defensius… . L’equip en general va deixar influenciar-se pel joc de l’equip rival i va decidir que la millor solució davant els problemes era queixar-se i no centrar-se en allò que podem controlar nosaltres com equip. Aquest fet va fer que durant gran part del partit veiéssim un equip que anava fent a pista a base de constància i treball però que no estava gaudint i no s’ho estava passant bé… ERROR!!

 

No va ser fins a l’últim quart on ens vam oblidar del que era extern a nosaltres i ens vam centrar en allò que és més important quan juguem a bàsquet, PASSAR-HO BÉ!! Durant els últims 6 minuts vam poder veure un equip que gaudia del partit tant els jugadors que estaven a pista com els que van estar animant i celebrant cada acció dels seus companys des de la banqueta.

 

Si del partit aprenem que el més important és que no ens podem permetre estar dins la pista de bàsquet i no passar-ho bé, ens podem anar més que satisfets amb el cap de setmana.

 

Setmana de descans pel que fa a la competició la que tenim per davant abans d’anar al camp de la Penya el dissabte 9 de novembre (10:45h). Quin millor escenari que aquest per anar a gaudir dels 48 minuts de partit i seguir aprenent?

 

A seguir per aquest camí…!!

 

1, 2, 3…UBSA!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.