Sub 21 B 70-63 Gramenet

Sub 21 B 70-63 Gramenet

Partit  que sobre el paper tenia que semblar senzill. Jugàvem contra el penúltim classificat. Pero que en veritat era un partit trampa, si ho creies.  Santa Coloma té un equip fort, que juga molt al límit, i els partits perduts eran amb marcadors molt ajustats. Així que abans del partit vam tenir que fer una bona xerrada per concenciar jugadors.
 El partit anava pel guió marcat. Partit dur, on no era fàcil  anotar. Per la contundencia del rival. Mitja part 35 a 27.  Havent  anat 11 vegadas a la linea de tirs lliures. Anava tot com es preveia. Partir trabat, el Gramanet no concedia cistellas facils, i avanç que dos punts  feiant faltes. El arbitratge no era correcte, doncs estava permetin  masa. Pero res a dir. Tots voldriem sempre mes.
Descancs xerrada i de nou a pista. Aqui comença la funcio del actor principal. Que es va voler erigir com el protagonista únic. En lloc dels jugadors a pista. Tot seguia igual joc dur i trabat amb distancies mínimes. Anant cada atac a linea de tirs lliures. Cosa que tindrem que millorar. Ja que anem masa sovint i son molts punts que desperdiciem.
70 a 63. Fi de un partit on en lloc de veure una lluita de equip contra equip. On el esport prima i es competeix per guanyar. A un espectacle esperpèntic, on qui va aguantar  millor la pressió, es va endur el partit. Vam llançar 44 tirs lliures, nomes podent encistellar 24. Tindrem que millorar  molt aquest aspecte.
Proxim partit al camp de la Internacional European School. Dissabte 16 a les 12.15h. De nou anirem a camp visitant a guanyar  un partit  demostrant que SomUbsa. Que gaudi-ho de un bon pont de la Purissima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.