Sub 21 B 82-60 IPSI

Sub 21 B 82-60 IPSI

Partit on vam començar massa relaxats. Voliem probar defensa presionat. I no la vam relaitzar be. Les correccions eran continues. Pero IPSY. Ens va colocar un parcial  de 2 a 13. Vam realitzar  canvis i vam remontar. Acabant primer quart 16 a 18.  Segon  quart. La defensa va sortir. Els jugadors  es van conjuntar i la defensa  va funcionar. Vam robar pilotes i vam acabar anotant 27 punts. Finalitzant quart 43 a 29.
Mitja part. Els descans ens anava be. Haviem estat molt intensos. Als pocs minuts del inici  del tercer quart un dels nostres  jugadors es va sentir indispossat,  Es va parar partit. Va ser traslaldat al cap per realitzar proves. Això  va afectar jugadors i va ser un mal quart. Acabant 53 a 40.
Últim  quart. Vam tornar a intentar animar jugadors. El ensurt del anterior quart era gran. Acabant partit 82 a 60.
Va ser un partit marcat per el succes del nostre jugador. Al qual despres de diverses proves i sortossament esta be.  Sense cap complicacio. El qual  es la millor noticia del partit.
La setmana que ve. Tenim un desplaçament dificil. Al camp del Sallent. Equip igualat a nosaltres en victories y derrotes. Es de vital importància  guanyar aquest partit. Tot i sabent lo difícil  que son els desplaçaments a camps  del Bages, ho intentarem amb totes  les nostres energies. Força UBSA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.